Вчера продуцентска компания стартира заснемането на нов български сериал на брега

...
Вчера продуцентска компания стартира заснемането на нов български сериал на брега
Коментари Харесай

Снимат нов сериал на брега на Дунав

Вчера продуцентска компания започва снимането на нов български сериал на брега на река Дунав във Видин. Първият сезон, озаглавен „ С река в сърцето “, е плануван в 42 епизода, всеки от които по един час и ще се снимат до 20 октомври т.г. Сериалът ще се излъчва по Нова ТВ в най-гледаното време, заяви Булнюз.

Крепостта „ Баба Вида “ ще се трансформира в „ манастир “, а административната постройка на Регионалния исторически музей – в полицейско ръководство.

Проектът се осъществя от екип, снимал български филми и сериали като „ Вила Роза “, „ Под прикритие “, „ Привличане “, „ Диви и щастливи “ и други Режисьор на продукцията е Мартин Макариев.

Сериалът „ С река в сърцето “ е класическа фамилна драма, която споделя историята на заможната фамилия Боневи, притежатели на огромна винарна на брега на Дунав. След злополучни събития, братът и сестрата се пробват да запазят бизнеса, всеки един от тях впримчен от комплицирани взаимоотношения и любовни връзки. Три дами крият своята загадка, а трима мъже – своята огромна уязвимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР